Veelgestelde vragen

Ja wij hebben hier vaak plek voor, u kunt het altijd vragen of het mogelijk is.

Ja op het gebied van elektra kunnen wij alles en op het gebied van water/gasleidingen kunnen wij erg veel maar zeker alles in uw keuken.

Bij acceptatie van uw offerte demontage of montage zullen onze monteurs op uw locatie kosteloos een exacte notitie bij u thuis opnemen en u meteen van onze offerte voorzien. Deze werkzaamheden kunnen na demontage of voor montage eventueel nog dezelfde dag begonnen worden door onze monteurs na acceptatie offerte.

Wij kunnen ook speciaal (vaak gaat het hier alleen om installatie techniek) een monteur met wagen uw kant langs sturen om een exacte notitie op te laten nemen maar hier zitten wel kosten aan verbonden en kunnen bij acceptatie offerte weer daarop in mindering worden gebracht.

Ja wij kunnen uw kabels doortrekken/aanleggen van uw meterkast inclusief aardlekschakelaar/groep aanmaak voor u perfect in orde maken.

Ja wij frezen ook in muren, vloeren en plafond, indien dit moet om het van het oog te onttrekken en mooi glad en strak uit te laten zien.

Dit is afhankelijk van de grote van de keuken, welke apparaturen en welk type aanrechtblad het betreft

Dit is afhankelijk van de grote van de keuken, er hangende kasten bijzit en of deze in planken of keuken delen geleverd word. Afhankelijk hiervan is het tussen 1/2 en 4 dagen werk om uw keuken strak en waterpas te zetten.

Dit is afhankelijk of dit van en naar begane grond is en hoeveel meter er gelopen moet worden naar onze verhuiswagen en bij bezorgen vice versa.

Ja wij leveren ook op etage(s) via interne lift en als het via trap is kunnen wij het via verhuisliftwagen naar boven liften via uw raam of balkon. 

Ja wij kunnen uw oude keuken vervoeren naar uw lokale stort (dit is standaard en vaak gratis afhankelijk van gemeente na identificatie) en desgewenst kunnen wij ook een container op locatie laten komen tegen meerprijs.

Ja wij verwijderen ook wand en vloertegels tegen meerprijs.

Ja wij kunnen ook uw muren en plafond stukken tegen meerprijs.

Wij zijn uw betrouwbare partner.

“Mijn keuken is vandaag door De Keuken Specialist medewerkers heel professioneel gedemonteerd in Amsterdam en netjes bij mij gemonteerd in Zwolle. Heel erg bedankt!”

– Linda van Doorn

5/5