Gespecialiseerd in de montage van uw keuken

Keuken plaatsen? Kies voor een keukenmonteur van de Keukenspecialist!

Keukenmonteur gezocht? Dan is de Keukenspecialist een uitstekende optie. Een keuken installeren, is vakwerk. Dat laat u dan ook liever over aan een ervaren keuken monteur die weet hoe je een keuken moet installeren en oog heeft voor elk detail. Of u nu een nieuwe keuken heeft gekocht of uw oude keuken meeneemt naar een nieuwe woning, snel en perfect uw keuken laten plaatsen, is bij de Keukenspecialist in goede handen. Kiest u ook voor de betrouwbare vakman voor de montage van uw keuken? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Keuken plaatsing en transport

Heeft u zojuist een nieuwe keuken gekocht, of bent u van plan om dat binnenkort te gaan doen? Misschien is uw oog gevallen op een showroommodel, of vond u uw droomkeuken via een veiling- of tweedehandssite? Voor zowel het transport als de montage van uw keuken bent u bij De Keukenspecialist aan het juiste adres. Wij maken uw wensen waar, is ons motto. Daarom brengen wij niet alleen uw keuken bij u thuis, maar we zorgen er ook voor dat deze perfect bij u wordt geplaatst. Zo staat u binnen een mum van tijd te kokkerellen in uw droomkeuken.

De voordelen van onze keuken montage- en verhuisformule

Voordelen voor u:

 • Eenvoudig: u hoeft niet zelf te tobben met ingewikkelde montageschema’s. Dat scheelt een hoop stress.
 • Goedkoop: u krijgt altijd de beste prijs
 • Tijdbesparend: u heeft geen omkijken naar uw keuken, wij doen het werk, zorgvuldig en bekwaam.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Professionele service: wij bieden een service gebaseerd op vakmanschap
 • Beschikbaar in heel Nederland: wij transporteren en monteren keukens door het hele land en desgewenst in het buitenland.
 • De klant altijd centraal: Wij staan altijd voor u klaar. Wij maken uw wensen waar.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Experts in keukenmontage

Bij het monteren van een keuken komt heel wat kijken. Keukenmontage vereist dan ook vakmanschap. Natuurlijk staat het iedereen vrij om de keukenmontage zelf te doen, maar weet u dan ook zeker of de keuken correct is geplaatst? Een foutje tijdens de montage en installatie kan zomaar opeens een hoop extra kosten met zich meebrengen. Daar zit u uiteraard niet op te wachten. Bovendien betekent het ook dat u zolang de fout niet is verholpen, u nog niet optimaal gebruik kunt maken van uw onlangs gekochte droomkeuken. In plaats van op en top genieten, begint u gelijk al met de nodige stress. Voor het correct plaatsen van een keuken is het dan ook een goed idee om hiervoor een beroep te doen op gekwalificeerde keukenmonteurs. Bij De Keukenspecialist bent u hiervoor aan het juiste adres.

Keuken plaatsen en transport in één pakket

Wij bieden een combinatie van vervoer + montage van uw nieuwe- en demontage van uw oude keuken aan. Dat alles doen wij met passie, ervaring en vakmanschap. Ons alles-in-één pakket bieden wij aan voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Niet lang wachten op uw nieuwe keuken

Het is geen geheim dat wanneer u een nieuwe keuken bestelt, het behoorlijk lang kan duren voordat u deze ook daadwerkelijk in huis hebt. Is dit dan eindelijk het geval, dan wilt u uiteraard graag dat uw keuken ook gelijk geplaatst wordt. Helaas gebeurt dat in veel gevallen niet. Kocht u een showroommodel of een keuken via Marktplaats of een veilingsite dan is daar in de meeste gevallen zowel het transport als de montage niet bij inbegrepen. Bij keukenverhuizen.nl hebben wij daar een uitstekende oplossing voor. Wij bieden zowel het transport en de (de)montage van de keuken aan als service. Moet eerst uw oude keuken nog worden verwijderd? Geen probleem! Als keukenspecialist nemen wij ook de demontage voor onze rekening. Dat klinkt logisch toch? Wij zijn ervan overtuigd dat de aflevering en keukenmontage / demontage hand in hand gaan.

Zorgvuldige keukenmontage

Welk type keuken u ook heeft, ons team van ervaren en vakkundige medewerkers, staat garant voor een perfecte keukenmontage. Wij gaan tijdens het monteren uiterst zorgvuldig te werk zodat er niets wordt beschadigd. Wij maken uw wensen waar. Uw tevredenheid staat voorop. Daarom gaan we pas weg als u helemaal tevreden bent over de montage en installatie van uw nieuwe keuken.
Heeft u wel oren naar onze alles-in-één formule? Neem dan zeker eens contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

transport en keuken installeren door heel Europa

Heeft u een vakantiehuis aan de Spaanse Costa, in de Franse heuvels of een andere mooie plek in Europa? Gaat u verhuizen naar het buitenland? Ook dan kunnen wij van keukenverhuizen.nl u van dienst zijn. De ervaring leert ons dat veel klanten er graag voor kiezen om een Nederlandse keuken mee te nemen naar hun nieuwe onderkomen in het buitenland. Dat is bij ons zo geregeld. Wij kunnen zowel voor het transport als de keukenmontage zorgdragen. Of het nu om een splinternieuwe keuken gaat of een gebruikte keuken, wij monteren deze graag op de door u gewenste bestemming.

Voordelen van een Nederlandstalige service

Het biedt tal van voordelen om ons in te schakelen bij uw buitenlandse avontuur. Misschien bent u de taal van het land nog niet machtig en is het lastig om met de lokale monteur te communiceren. Daar heeft u bij ons geen last van. Wij spreken dezelfde taal als u! Dat is wel zo makkelijk wanneer u tijdens de montage en installatie vragen of opmerkingen heeft. Ook kunt u ter plekke nog meedenken en eventueel uw wensen met betrekking tot het plaatsen van de keuken nog wat toelichten. Ook de offerte aanvraag en de factuur voor het transport en de keukenmontage zijn in de Nederlandse taal. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard plaatsen wij de keuken op exact dezelfde zorgvuldige manier als wij dat in Nederland doen.

Wat kost keukenmontage?

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het opstellen van een offerte voor de montage van uw keuken. Daarom kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. Aan de van uw wensen en uw woonsituatie komen wij tot een prijs. We geven u graag een indicatie waarmee u zoal moet rekening houden.

 • Hoeveelheid handelingen
 • Hoeveel(boven)kastjes moeten er worden geplaatst?
 • Welk soorten materialen bevat de keuken? Glas, beton, graniet, composiet?
 • Moeten er water- en gasleidingen en elektra verlegd worden?
 • Is de keukenmontage inclusief het plaatsen van wandtegels?
 • Moeten er spotlichten worden ingebouwd?

Wat kost keukentransport?

Ook dit hangt af van verschillende factoren. Moeten wij de keuken verhuizen naar een benedenwoning of naar een etage? Is er een lift aanwezig of moet de keuken naar boven via een interne (draai)trap? Indien nodig, maken wij gebruik van een verhuislift waarmee wij uw keuken via het balkon of via het raam kunnen afleveren. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Stappenplan voor het plaatsen van een keuken

 • Demontage. Het plaatsen van een nieuwe keuken gaat vaak gepaard met het demonteren van de oude keuken. Krijgt uw oude keuken nog een nieuwe bestemming? Dan moet dit uiteraard heel zorgvuldig gebeuren, zodat deze onbeschadigd bij de nieuwe eigenaar terechtkomt. Om te demonteren moet eerst het gas en water en de elektriciteit worden afgesloten. Daarna kunnen de keukenapparatuur, kastjes en het aanrechtblad en eventueel ook de wandtegels worden verwijderd.
 • Voorbereiden. Een keukenmontage kan alleen succesvol verlopen bij een goede voorbereiding. Dit houdt onder meer in dat u exact moet uitmeten hoeveel ruimte de verschillende onderdelen van uw keuken (zoals de kastjes en het aanrechtblad) in beslag nemen. U kunt dan gelijk ook zien of er eventueel leidingen, afvoerbuizen of stopcontacten moeten worden verplaatst. Het uitmeten moet u niet onderschatten. Het moet tenslotte niet zo zijn dat er achteraf een stopcontact of water- of gasleiding in de weg blijkt te zitten. Als er voldoende tijd zit tussen de demontage en montage, is dat misschien een uitgelezen moment om uw keuken nog gauw even te voorzien van een nieuw laagje verf. Het spreekt voor zich dat uw keuken helemaal schoon moet zijn bij aanvang van de keukenmontage.
 • Montage. De keukenmontage valt of staat bij het exact waterpas ophangen en plaatsen van de verschillende onderdelen van de keuken. Bij sommige type keukens vindt het ophangen van de kastjes plaats d.m.v. een ophangrail. Het is slim om bij het ophangen te beginnen met de bovenkastjes. Anders kunnen de onderkasten hinderlijk in de weg zitten. Daarna komt het aanrechtblad en de spoelbak aan de beurt. Zodra deze zijn geïnstalleerd, is het moment aangebroken om het water, gas en de elektriciteit aan te sluiten. De keuken begint nu al aardig zijn vorm aan te nemen en gaat nog meer leven zodra de verschillende keukenapparaten en de verlichting zijn geplaatst. Maar het werk is nog niet klaar. De kastjes zijn nog zonder lades en deuren. Daarvoor moeten eerst de laderails in de kasten worden gemonteerd. Zodra dit is gebeurd, kunnen de deuren en planken worden aangebracht. Als laatste volgen nu nog de knoppen en handgrepen.

Mogen wij uw keuken monteren?

Tenzij u over voldoende kennis en ervaring beschikt, kunt u de keukenmontage beter overlaten aan de expert. Dat is helemaal het geval als er ook gas- en waterleidingen of elektra moet worden verlegd. Maar ook het ophangen van de kastjes en het plaatsen van het aanrecht of het zetten van wandtegels is geen klus die u zomaar even doet. Kies daarom voor de uitstekende service van De Keukenspecialist. Dan bent u zeker van een perfecte keukenmontage en wij zorgen tegelijkertijd ook voor het keukentransport. Op die manier heeft u slechts één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk en overzichtelijk. Wij voorzien u graag van een passende offerte en houden daarbij rekening met al uw wensen.

Keuken monteur gezocht?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in keuken monteren? Dan bent u bij de Keukenspecialist aan het juiste adres. Geen gedoe meer met kastdeurtjes die scheef hangen, een kraan die lekt, of elektra die niet goed is aangesloten… Tenzij u over voldoende kennis en ervaring beschikt, kunt u de montage van uw keuken beter laten doen door de expert. Bij een keuken plaatsen, komt tenslotte heel wat kijken. Naast het ophangen van de kastjes, het plaatsen van het aanrecht of het zetten van wandtegels moeten er vaak ook waterleidingen of elektra worden verlegd. Dat is geen klus die u zomaar even doet.

Kies voor een keuken monteur van de Keukenspecialist

Wilt u een keuken installeren? Wij zijn de specialist in keuken plaatsing. U bent bij ons dan ook zeker van een perfecte montage van uw keuken en indien nodig van het verleggen en aanleggen van uw elektra en waterleidingen. Bovendien zorgen wij ook ook voor het keukentransport. Op die manier heeft u slechts één aanspreekpunt waarmee u alles in een keer regelt. Dat is wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Offerte nieuwe keuken plaatsen

Komen wij binnenkort ook bij u een nieuwe keuken plaatsen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u eerst nog wat vragen of wilt u meer informatie over een keuken plaatsen en wat onze keukenmonteur voor u kan betekenen? Kijk dan ook eens op onze pagina veelgestelde vragen. Zit uw vraag of antwoord er niet bij? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer 085 – 004 42 45.

Wij zijn uw betrouwbare partner.

“Mijn keuken is vandaag door De Keuken Specialist medewerkers heel professioneel gedemonteerd in Amsterdam en netjes bij mij gemonteerd in Zwolle. Heel erg bedankt!”

– Linda van Doorn

5/5

Voeg je koptekst hier toe