Wij ontzorgen bij het transport van uw keuken

Uw keuken verplaatsen? Kies voor keuken transport van de Keukenspecialist

Uw keuken verplaatsen of uw keuken afvoeren? Voor professioneel en voordelig keuken transport bent u bij de Keukenspecialist aan het juiste adres. Of u nu wilt dat wij uw keuken afvoeren naar de stort of dat wij uw oude keuken verplaatsen naar een nieuwe of tweede woning, zelfs in het buitenland, we doen het graag voor u. Bij ons kunt u rekenen op een veilig en vlot keuken transport.

Keuken transport door heel Nederland

Heeft u een nieuwe keuken besteld, maar moet u erg lang wachten voordat deze wordt geleverd? Heeft u een showroommodel of een tweedehands keuken gekocht via een veilingsite of Markplaats? In al die gevallen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw nieuwe droomkeuken. Daarvoor bent u bij De Keukenspecialist aan het juiste adres. Wij bieden professioneel, snel en veilig keukentransport door heel Nederland en ook naar het buitenland.

Uw keuken snel bij u thuis

Een keuken kopen, doet u niet zomaar. Het is een flinke investering. Maar is het eenmaal zover en heeft u uw oog laten vallen op de keuken van uw dromen, dan kunt u niet wachten totdat u er daadwerkelijk in staat. Gaat het om een splinternieuwe keuken dan zal in de meeste gevallen de fabrikant / winkel voor het transport zorgen. Het is echter wel vervelend als u vervolgens weken of misschien zelfs maanden moet wachten voordat uw keuken eens een keertje wordt bezorgd. Misschien vraagt u zich af, kan ik niet beter zelf het heft in handen nemen? Dat is natuurlijk ook het geval als u een showroommodel heeft aangeschaft of een mooie tweedehands keuken op de kop heeft weten te tikken. U bent in dat geval meestal zelf verantwoordelijk om het vervoer van uw aankoop te regelen. Zeker als het gaat om een aankoop op een website als Marktplaats is daar vaak ook wel haast bij geboden.

Professioneel keukentransport bij keukenverhuizen.nl

Zelf een keuken vervoeren is niet zo eenvoudig. U zult een grote bus moeten huren en er wacht u het nodige til- en sjouwwerk van en naar de plaats van bestemming. Bovendien moet u uiterst voorzichtig te werk gaan. Uw nieuwe keuken mag tijdens het transport tenslotte niet beschadigen. Kunt u dit werk dan ook niet beter overlaten aan de professionele keukentransporteur? Dat is nu precies wat wij doen, namelijk veilig en voorzichtig uw keuken vervoeren en deze netjes afleveren. Dankzij onze professionele service heeft u uw nieuwe droomkeuken snel bij u thuis. Is de keuken bedoeld voor een vakantiewoning in binnen- of buitenland? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een vlotte en veilige aflevering.

Zorgvuldige planning transport en montage

Het is uiteraard ideaal wanneer het aflevermoment van uw nieuwe keuken ook direct wordt gevolgd door de montage en de aansluiting ervan. Dat vergt een zorgvuldige planning. U heeft tenslotte niets aan een keuken die u niet kunt gaan gebruiken. Bij De Keukenspecialist vangt u twee vliegen in één klap. Wij zorgen niet alleen voor het keukentransport, maar staan ook garant voor een perfecte monteren van uw keuken. Zodra de keuken bij u thuis wordt afgeleverd, gaan onze monteurs direct aan de slag. Het transport en de montage plannen we in op het door u gewenste tijdstip. Zo staat u voor dat u het weet echt helemaal te genieten in uw nieuwe droomkeuken.

Keuken verhuizen naar het buitenland

Bent u van plan om te verhuizen naar het buitenland? Bezit u een vakantiewoning in een ander land of bent u van plan om er een huis te kopen? Uit ervaring weten wij dat onze klanten er graag voor kiezen om hun Nederlandse keuken mee te nemen. U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. Ons keukentransport beperkt zich namelijk niet alleen tot heel Nederland, maar wij verhuizen ook door heel Europa! Waar uw keuken ook naar toe moet. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij Maken Uw Wensen Waar

Onze formule is even simpel als duidelijk: Wij Maken Uw Wensen Waar. Door een combinatie van een flexibele instelling, een nauwkeurige werkwijze, vakmanschap en een tomeloze inzet garanderen wij een excellente dienstverlening.
U kunt bij De Keukenspecialist dan ook voor 100% rekenen op een vlot en veilig transport van uw nieuwe keuken. Eerste klas keukentransport met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding is onze topprioriteit.

Uw keuken verhuizen? Vraag nu een offerte aan

Tips bij het kopen van een keuken

Een keuken kopen kan op veel manieren. Zo kunt u natuurlijk terecht op de vele keukenboulevards die er in Nederland zijn. Je vindt er keukens in allerlei soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Vindt u hier de keuken van uw dromen, dan is dat een felicitatie waard. Niet iedereen komt echter tot een geslaagde aankoop in één van de keukenwinkels. Misschien is het budget niet toereikend of vindt u niet waar u naar op zoek bent. Gelukkig zijn er ook nog diverse andere mogelijkheden om een nieuwe of gebruikte keuken aan te schaffen. We geven u graag wat tips hoe u voor een aantrekkelijke prijs een mooie keuken kunt vinden. Heeft u de ideale keuken gevonden? Dan zorgen wij natuurlijk graag voor het transport en de montage.

  • Keuken showroommodellen. Hoge kwaliteit voor een lage prijs, wie wil dat nu niet? Op het internet kunt u verschillende websites vinden waar showmodellen worden aangeboden van diverse fabrikanten. Dit soort websites bieden deze toonzaalmodellen aan tegen een vaste prijs en voor dat zij naar een veiling gaan. Ook op de websites van fabrikanten en of keukenwinkels zelf worden er met enige regelmaat showroommodellen te koop aangeboden. Misschien had u deze keuken al eens eerder zien staan, maar is deze nu niet meer aanwezig in de toonzaal. Dit komt omdat keukenwinkels regelmatig hun collectie vernieuwen. Dit betekent dat ‘oudere’ modellen uit de toonzaal worden vervangen door nieuwe modellen. Dat kan gunstig uitpakken voor de consument want de ‘oude’ keukens uit de showroom worden vervolgens te koop aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief. Dat kan wel oplopen tot een korting van 50 à 70%. Tel uit uw winst! Als u er geen bezwaar tegen hebt dat dit soort showroommodellen al geruime tijd door veel mensen zijn bekeken en dus wat minder nieuw zijn dan een keuken die nooit uit de verpakking is geweest, is het zeker de moeite waard om deze optie eens serieus te overwegen.
  • Keukens uit faillissementen. Helaas houdt niet iedere keuken fabrikant / winkel het hoofd boven water. Voor de consument kan dit echter wel een interessant voordeel opleveren. U kunt op het internet allerlei keukens vinden die worden verkocht als gevolg van een faillissement. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in het opkopen van dergelijke keukens en bieden ze vervolgens te koop aan voor een vaste gereduceerde prijs.
  • Keukenveiling. Wilt u een keuken aanschaffen via een keukenveiling? Hou er dan wel rekening mee dat de prijs hier niet vast staat. Deze keukens worden verkocht aan de hoogste bieder. Het is dus belangrijk dat u goed uw budget in de gaten houdt. Misschien bent u helemaal ‘verliefd’ op een bepaalde keuken en wilt u deze zo graag hebben dat u veel meer gaat bieden dan u oorspronkelijk van plan was. Lukt het u echter om een keuken te bemachtigen onder uw eigen maximale prijs, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.
  • Keuken kopen op Marktplaats. Vrijwel iedereen in Nederland kent Marktplaats. Er zijn overigens ook nog genoeg andere online ‘markplaatsen’ waar van alles te koop wordt aangeboden. In principe werken zij min of meer hetzelfde. U zoekt naar die ene tweedehands keuken waar uw hart sneller van gaat kloppen en wanneer u die vindt, neemt u zo snel mogelijk contact op met de verkoper. In sommige gevallen staat de prijs vast, maar vaak ook valt er nog over te onderhandelen. Is de deal gesloten dan zal de verkoper vaak eisen dat u de keuken binnen een korte termijn komt ophalen.

Veilig en snel transport van uw aankoop

Voor alle bovenstaande voorbeelden geldt dat u in de meeste gevallen zelf uw aankoop moet komen ophalen. Nu heeft u, als het goed is, met één van bovenstaande aankoopmogelijkheden flink wat geld uitgespaard en kunt u zonder moeite keukentransport inhuren. Of dit nu bij de fabrikant is of de particuliere verkoper, wij kunnen de keuken voor u ophalen en op het door u opgegeven adres weer afleveren en direct voor u monteren. Bij een aankoop op Marktplaats is het zelfs mogelijk dat wij:

  • 1)De Marktplaats keuken bij de verkoper demonteren.
  • 2)Uw nieuwe aankoop vervolgens voorzichtig inladen, stevig vastzetten en veilig vervoeren naar de gewenste bestemming.
  • 3)De aangeschafte keuken na aankomst op het afleveradres direct voor u monteren en installeren.

Dankzij onze flexibele instelling is alles bespreekbaar en niets onmogelijk. Wat u ook wenst, wij maken uw wensen waar!

Wat zijn de kosten van keukentransport?

Dit hangt af van verschillende factoren. Moeten wij de keuken naar een woning op de begane grond brengen, of naar een etage? Is er een lift aanwezig, of moet de keuken naar boven via een interne (draai)trap? Wanneer er een lift in het gebouw aanwezig is,
hoeveel meter is het dan het lopen van de verhuiswagen naar die lift en vervolgens naar uw woning? Uiteraard speelt ook mee of het keukentransport inclusief montage en eventueel ook demontage van uw oude keuken is. Aan de hand van de gegevens die u ons doorgeeft bij de aanvraag van een offerte, kunnen wij de kosten voor het keukentransport berekenen.

Eindprijs in offerte

De prijs die u in de offerte vindt, is ook gelijk de eindprijs. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Onder het motto, ‘wij maken uw wensen waar’, denken we bij elke aanvraag graag met u mee. We sturen u zo snel mogelijk een passend transport- of verhuisvoorstel op maat. Daarbij kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs. Wij bieden onze transport- en verhuisservice door heel Nederland aan en vervoeren uw keuken desgewenst ook naar het buitenland. Schakelt u binnenkort ook de keukenspecialist in? Dan bent u zeker van een veilig transport en bespaart u een hoop tijd en energie bij het verhuizen, maar ook bij het monteren en installeren van uw nieuwe keuken.

Vrijblijvende offerte keuken transport

Mogen wij binnenkort ook uw droomkeuken transporteren en monteren? Wilt u uw huidige keuken verplaatsen of uw oude keuken afvoeren? Wat u ook wenst, wij maken uw wensen waar! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u eerst nog wat vragen of wilt u meer informatie over uw keuken verplaatsen of afvoeren? Kijk dan ook eens op onze pagina veelgestelde vragen. Zit uw vraag of antwoord er niet bij? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer 085 – 004 42 45.

Wij zijn uw betrouwbare partner.

“Mijn keuken is vandaag door De Keuken Specialist medewerkers heel professioneel gedemonteerd in Amsterdam en netjes bij mij gemonteerd in Zwolle. Heel erg bedankt!”

– Linda van Doorn

5/5